O tânără de 19 ani și bunica ei, agresate în scara unui bloc din Motru

343

Un tânăr de 22 de ani, din Motru, a fost reținut, miercuri, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta este suspectat că, miercuri, ar fi agresat două femei, fosta iubită și bunica acesteia, în scara unui bloc din municipiu.
”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru, în urma unui conflict spontan în scara unui bloc de locuințe, a agresat o tânără de 19 ani și o femeie de 66 de ani, din aceeași localitate, producându-le mai multe leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma continuării cercetărilor și a probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.Ieri, bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, pentru noi audieri. Tânărul reținut a fost iubitul fetei agresate. Tânăra susține că a avut parte de clipe de coșmar. ”Ne-am certat pe tema că nu mă lăsa să mă angajez. Eu mai mergeam pe la el, nu locuiam împreună. Bunica mea, care m-a crescut, o consider ca pe o mamă, a venit cu mine să îi duc două inele pe care mi le dăruise și o placă de întins părul, pe care mi le-a cerut înapoi. Am mers cu bunica să i le duc, pentru că știam că este violent. Ne-am întâlnit pe stradă, dar nu a vrut să le ia. Apoi suna și mă amenința să i le duc. Noi suntem vecini. El miercuri era internat în spital și a plecat acasă. Nu am mai putut să mai rabd să mă amenințe. L-am sunat să coboare să i le dau la scară și nu a vrut, atunci am mers și am bătut la ușă. A insistat să intru, eu nu am vrut, am băgat inelele în plasă și în momentul când am vrut să pun plasa jos m-a tras în casă și m-a bătut. Bunica era afară, fiind bolnavă cu inima i s-a făcut rău, a căzut din picioare, am reușit să ies afară, a venit și a început să ne lovească în continuare, a ieșit pe casa scării. A dat cu pumnii, cu picioarele, mai ales în mama mea, i-a spart telefonul în cap. Mie mi-a dat cu picioarele în față, eram plină de sânge, hainele rupte. Ziua în amiaza mare. Vecinii stăteau fiecare la ușa lui și se uitau. A venit o fată, care se întorcea de la competențe, m-a văzut plină de sânge și mama pe jos, nici nu știa ce se întâmplase, a sunat ea la 112. A venit Poliția. Atunci el a spus că eu am intrat peste el în casă, să-l omor, mama mea fiind pe jos și eu plină de sânge. Mă angajasem la o fabrică de cablaje, în Severin și nu i-a convenit că lucrau și bărbați. Eram împreună de aproximativ un an și jumătate. A mai fost violent, la început o palmă, apoi cu pumnul, din ce în ce mai multe. L-am iertat de multe ori. Mă amenința. Într-o seară ne-am certat din cauza familiei lui, i-am spus că nu mai pot să stau cu frații lui în apartament, nu aveam intimitate. Nu o să-l iert și o să-i cer și daune morale. Vreau să se facă dreptate pentru ce mi-a făcut mie și mamei mele. Aia nu era iubire, cred că făcuse o obsesie pentru mine. Nu e iubire să dai în persoana pe care o iubești”, a declarat adolescenta de 19 ani, pentru Gorjeanul.
Bărbatul este mecanic la o firmă din Motru.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here