O sută de kilograme de fructe și legume, donate de elevi de la Palatul Copiilor și Liceul Tehnic Motru, spitalului municipal

17

Bătrânii internați, vineri, în Spitalul Orășenesc Motru au primit o vizită și cadouri neașteptate de la un grup de elevi de la Liceul Tehnic Motru, dar și de la Palatul Copiilor din municipiu. Elevii, însoțiți de câteva cadre didactice, le-au oferit pacienților fructe și legume de sezon, spre bucuria conducerii spitalului și a pacienților în vârstă.

Copiii au reușit în câteva zile să colecteze aproape 100 de kilograme de frunte și legume, toate provendin din donații ale participanților din cele două instituții educaționale din oraș. Conducerea Spitalului Motru le-a mulțumit copiilor pentru gestul lor de caritate, cu mențiunea că aceste fructe și legume donate își vor găsi locul în meniul pacienților unității medicale. Viceprimarul Cosmin Morega, care a avut o contribuție în această acțiune, indicându-le copiilor unde să ducă fructele și legumele donate, a menționat următoarele: “Avem de învățat, noi adulții, de la cei mici, care prin aceste acțiuni arată că se gândesc la semenii lor. Ei ne reamintesc să fim mai buni și asta nu neapărat în preajma unor sărbători’’.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here