O sută de job-uri, la dispoziţia gorjenilor

167

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pune la dispoziţia miilor de gorjeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă un număr de 110 posturi vacante în diverse domenii. Oferta este valabilă până joi, 5 august, inclusiv.

Astfel, cele mai multe, adică cinsprezece sunt de lucrător gestionar, dosiprezece sunt de muncitor necalificat la demolarea clădirilor, zidărie, mozaic, faianţă, gresie, parchet, iar nouă sunt pentru desenatori. De asemenea, la nivelul judeţului nostru, există cinci posturi de şofer autocamion/maşină de mare tonaj, câte patru de lăcătuş mecanic, muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii, zidar rosar-tencuitor, şi tot atâtea job-uri de agent vânzări.

Totodată, mai există câte un post liber de fierar betonist, vopsitor auto, ospătar, barman, bucătar, paznic, şofer de autobuz, îngrijitor de clădiri şi tâmplar universal. Şi cei cu studii superioare au şansa unui loc de muncă, prin AJOFM Gorj, căutându-se un farmacist, un asistent veterinar, un contabil, un asistent medical generalist, un jurisconsult, câte doi farmacişti şi doi ingineri de îmbunătăţiri funciare, un post de inginer topograf, unul de construcţii civile, industriale şi agricole, şi tot unul de consilier economic.

Cei aflaţi în căutarea obţinerii unui venit lunar, se pot adresa birourilor din cadrul AJOFM Gorj, de la strada Lt. D. Petrescu din zona CAM. În prezent, la nivelul judeţului nostru, există înregistraţi în evidenţele AJOFM un număr de peste 16.000 de şomeri.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here