O singură persoană dorește șefia Poliției Rutiere Gorj: AFLĂ cine și-a depus dosarul

316
Daniel Săvulescu

Serviciul Rutier Gorj ar putea avea un nou șef. IPJ Gorj organizează concurs cu recrutare din sursă internă pentru ocuparea  funcţiei de ,,şef serviciu”.  Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Judeţean, pe 17 ianuarie, la ora 11.00, iar unica probă de selecţie constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, ”care se înregistrează audio şi/sau video”. Surse susțin, pentru Gorjeanul, că s-a înscris un singur candidat, fiind vorba despre Daniel Săvulescu. Ofițerul a mai condus, interimar, instituția, în 2016. Mai mult, Daniel Săvulescu a mai participat la acest concurs,  însă ar fi luat o notă sub șapte, fiind respins.

În prezent, Serviciul Rutier este condus de comisarul de poliţie Brâncuş Lucian, împuternicit şef serviciu.

În cadrul interviului fiecare membru al comisiei de concurs adresează întrebări candidatului, fără a depăşi tematica afişată. Pentru fiecare întrebare se elaborează o grilă de interpretare, care va fi afişată la finalizarea interviului cu ultimul candidat înscris la concurs. Interviul se înregistrează sau, în cazul în care nu sunt disponibilităţi tehnice în acest sens, se transcrie întocmai de către secretarul comisiei. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Testarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al M.A.I. din Bucureşti, la o dată ce se va comunica în timp util candidaţilor”, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul instituției.

Tot în această lună, reprezentanții IPJ Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu,  cu recrutare din sursă internă. Examenul va avea loc pe 27 ianuarie, începând cu ora 13.00, iar proba va consta în susţinerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale. Evaluarea interviului se face cu note de la 1 la 10, candidații fiind obligați să obțină minim 7,  pentru promovare. (L.F.)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here