O româncă a primit 1.000 de euro pentru a întreţine relaţii cu Berlusconi

459

BERLUSCONIO damă de companie care probabil este româncă a primit 1.000 de euro pentru a petrece o noapte cu premierul Italiei, Silvio Berlusconi, declară omul de afaceri Gianpaolo Tarantino, audiat în ancheta privind petrecerile organizate în reşedinţele premierului Italian.

Tarantini, suspectat că se ocupa de invitarea unor dame de companie la petrecerile organizate în vilele lui Berlusconi, a fost interogat de procurorii din Bari după ce Patrizia D’Addario, o femeie de 42 de ani, a oferit detalii picante despre relaţia ei cu şeful Guvernului italian. În cursul audierilor, Tarantini a dezvăluit că a adus aproximativ 30 de femei la petrecerile premierului italian, explicând că unele au primit câte 1.000 de euro pentru „servicii sexuale”. Printre damele de companie care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu premierul italian în perioada septembrie 2008 – ianuarie 2009 se numără vedete TV din Italia precum Barbara Guerra sau Carolina Marconi, dar apare şi o damă de companie care probabil este româncă. Potrivit lui Tarantini, Ioana Vişan, cunoscută şi sub numele de Ana, ar fi primit 1.000 de euro pentru a întreţine raporturi sexuale cu Silvio Berlusconi.
Tarantini afirmă că el le oferea bani damelor de companie care se întâlneau cu Berlusconi fără ca premierul să ştie acest lucru.
De altfel, Berlusconi declara recent că el nu a oferit niciodată bani unei femei pentru a se întâlni cu ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here