O nouă ședință AGA fără nimic palpabil / Pandurii continuă pe promisiuni

434

Conducerea Pandurilor nu a făcut niciun pas important către rezolvarea problemelor chiar dacă echipa trebuie la începutul săptămânii viitoare să plece în cantonament. Ședința AGA nu a lămurit nimic, chiar dacă președintele Narcis Răducan este mulțumit de faptul că asociații participă și toată lumea pare implicată.

Pandurii trebuie să strângă rândurile și să înceapă pregătirea pentru noul sezon, însă în ciuda faptului că există un program pentru cantonamentele din Slovenia, nimic nu este clar în ceea ce privește numele celor care vor merge acolo. Și ne referim nu doar la antrenori, ci și la jucători și la ceilalți membri ai staff-ului echipei, în cazul în care Edi Iordănescu nu va continua la Târgu-Jiu fiind de așteptat ca și secunzii săi, dar și medicul și unii dintre maseuri să plece și ei. De altfel, chiar dacă Edi Iordănescu va continua, cel puțin în prima parte a pregătirii de vară, Pandurii nu se va putea baza pe serviciile maseurilor Iulian Mircea și Adrian Aurel Neacșu, ambii fiind cooptați în staff-ul echipei naționale, participantă în aceste zile la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal din Franța.
Revenind la lotul echipei, în acest moment Pandurii are foarte puțini jucători de care poate fi sigură. Echipa a pierdut deja câțiva jucători care au terminat contractele și sunt liberi sau chiar au semnat cu alte grupări, în vreme ce o mare masă de jucători s-a îndreptat către comisiile federale pentru recuperarea drepturilor salariale pe care nu le-au încasat, drept pentru care posibilitatea de a refuza să se mai prezinte la reunire este destul de mare.

Multe discuții, doar două soluții
Președintele Narcis Răducan s-a întâlnit cu asociații Pandurilor, dar ședința AGA nu a adus și răspunsurile dorite.
“A fost o şedinţă la care a participat toată lumea, domnul primar, domnul Călinoiu, domnul Ionel Ilie, domnul David.
Chiar dacă CEO nu ne poate ajuta trebuie să strângem rândurile şi să găsim soluţii. Îmbucurător că absolut toată lumea a vorbit la fel, toată lumea a căutat soluţii”, a declarat oficialul gorjenilor care a declarat încă o dată că principala misiune este aceea de a-l face pe Iordănescu junior să accepte propunerea de a continua la Târgu-Jiu: “Facem totul să-l convingem pe Edi să continue”, a completat Narcis Răducan.
Totuși, pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu este nevoie și de fapte, iar ultima ședință AGA nu a avut parte și de soluții palpabile, altele decât cele arhicunoscute, drepturile TV și vânzarea lui Hora, lucruri care nu țin de asociați, nu reprezintă aportul lor, ci sunt o autofinanțare pe care Pandurii pare condamnată să o aibă ca unică sursă de venit în perioada următoare: “Am discutat despre problemele echipei şi pot spune că se fac toate eforturile pentru a se rezolva aceste probleme. Toţi, dar absolut toţi, ne gândim la un plan pentru ca treaba să meargă la echipă.
Toată lumea a fost pe aceeaşi lungime de undă, s-au căutat soluţii şi trebuie să le găsim. Aşteptăm acum drepturile TV, o să-l vindem şi pe Hora”, a dezvăluit Narcis Răducan.

Au scăzut din preț
Disperarea începe să se simtă tot mai mult în acțiunile pe care trebuie să le întreprindă conducerea gorjenilor. Golgheterul Ligii 1 reprezintă mina de aur a Pandurilor în acest moment, însă timpul îi strânge pe gorjeni, iar potențialii cumpărători știu asta și, firesc, caută să scoată un preț cât mai mic pentru Hora. Deși spun că au oferte pentru jucător, cei de la Pandurii recunosc că sunt nevoiți să lase din preț tocmai în ideea de a avea cât mai repede bani pentru nevoile stringente ale clubului: “Avem oferte pentru el, dar noi vrem să facem transferul în cel mai scurt timp pentru că avem nevoie de bani. Am mai şi lăsat puţin la preţ pentru că vrem să facem transferul imediat, cumva suntem contra timp”, a mai spus președintele Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here