O nouă parcare modernă, la Rovinari

646

O nouă parcare modernă cu un număr de 50 de locuri va fi dată în folosință la Rovinari, în cursul acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut de către edilul orașului, Robert Filip, la finele săptămânii trecute: ,,Rovinari, orașul în care se poate! Parcare modernă, cu peste 50 de locuri, deschisă în zona noului bloc de locuințe ANL P18.
Importanța acestui proiect vine în contextul amenajării parcărilor de reședință de la nivelul orașului Rovinari, zona în care a fost amenajată această parcare devenise în ultimul timp un spațiu insalubru, de asemenea, acest teren neavând o utilitate publică, am hotărât să dezvoltăm o parcare modernă. Am certitudinea că, prin parcarea pe care o dăm în folosință, de săptămâna viitoare, vom putea acoperi necesitățile locatarilor din această parte a orașului.
Totodată, vreau să informez toți rovinărenii că urmează să dezvoltăm parcări rezidențiale și în următoarele zone: T-uri, E-uri, A-uri și G-uri. Vă așteptăm să depuneți cererile pentru cele mai noi locuri de parcare”.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here