O nouă licitație pentru spitalul din Turceni

653

Primăria Orașului Turceni organizează o nouă licitație pentru reabilitarea termică a spitalului din localitate. Investiția este pe fonduri europene.

Proiectul de eficientizare energetică a spitalului este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin acest proiect se are în vedere diminuarea costurilor cu încălzirea spitalului. În plus, vor fi montate panouri solare pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică.
„Lucrările constă în termoizolarea pereților exteriori și a acoperișului, reabilitarea tâmplăriei exterioare – parțial, revizia integrală a instalației termice interioare, montarea panourilor solare termice și realizarea instalației pentru apă caldă menajeră produsă de panourile solare care să funcționeze în tandem cu centralele termice de gaz, dar și înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri de iluminat echipate cu sursă LED”, potrivit documentației de licitație.
Investiția se ridică la peste 3,8 milioane lei, fără TVA. Este a doua licitație organizată de autoritățile din Turceni. Firmele de construcții au termen acum până pe 14 iulie să depună ofertele sau cererile de participare.
Spitalul din Turceni s-a înființat în data de 1 august 1981. El asigură asistența medicală pentru locuitorii din Turceni și comunele învecinate, Brănești, Borăscu, Ionești, Plopșoru, Țânțăreni și Urdari.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here