O nouă fabrică prinde contur la Rovinari! Aproape 300 de noi job-uri vor fi create

1059

Continuă dezvoltarea orașului Rovinari din toate punctele de vedere! În ultimii ani, datorită investitorilor sosiți în acest oraș, sute de oameni și-au găsit un loc de muncă, nu doar din Rovinari, cât și din localitățile limitrofe, iar investițiile continuă, la fel și crearea de noi job-uri.

O nouă fabrică unde se vor produce utilaje pentru industria ambalajelor capătă contur la Rovinari! Investitorul, Remus Băluțeanu, va crea astfel aproximativ 300 de noi locuri de muncă, iar noua investiție este ridicată pe ruinele UMR Rovinari. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului Rovinari, Robert Filip: ,,Când am venit la Primărie, am venit cu un singur gând. Să dezvolt orașul. Cu orice preț. Începutul a fost promițător, iar viitorul pare să fie la fel de promițător. Este nevoie de un singur lucru. Să întâlnești oameni motivați, dornici să facă lucruri bune. Unul dintre oamenii de toată isprava se numește Remus Băluțeanu, o persoană care a avut mari oportunități de dezvoltare oriunde în afara Gorjului sau departe de țară, dar care a ales să rămână aici, în Rovinari. El este cel care va deschide cea de-a treia fabrică în orașul nostru, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcționa la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producție, este programată pentru luna aprilie, într-o perioadă în care totul stă sub semnul necunoscutului.
Enova Group a achiziționat în urmă cu puțin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcționa, pe lângă AUTOLIV și MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei. În perioada imediat următoare, prin intermediul platformei de recrutare de pe site-ul Primăriei Rovinari, va începe procesul de selecție și angajare a personalului.
Detalii despre profilul candidaților vor fi publicate pe platforma de recrutare din cadrul site-ului primăriei www.primariarovinari.ro/jobs. Ca autoritate m-am comportat exemplar cu mediul privat, iar asta se vede în fabricile deja deschise la Rovinari. O a patra fabrică, cea de gips-carton, ar putea fi deschisă dacă și cealaltă parte a statului, prin oamenii din companiile sale, ar avea aceeași deschidere pe care am avut-o eu. Când tu, companie, te afli pe marginea prăpastiei, te afli în postura de a da mii de oameni afară, dar te opui înființării de noi locuri de muncă, se numește asasinat economic. Se întâmplă asta pentru că acolo sunt oameni impuși, oameni numiți, nu aleși, precum sunt primarii, de exemplu, care o dată la patru ani dau socoteală pentru tot ce au făcut. De aici și dezinteresul, sau reaua-credință. Dar eu nu mă las. Pentru că am făcut niște promisiuni rovinărenilor și vreau să le respect. La Rovinari, noi facem treabă!”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here