O nouă ediţie a bursei de joburi pentru absolvenţi

638

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza în data de 18 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str. Tineretului nr. 1, evenimentul Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.
„Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Reamintim că, atât absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ, pot beneficia sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă”, au transmis reprezentanţii AJOFM Gorj. Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune. Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr. 1, Târgu Jiu, sau la numărul de telefon 0253/211.568 şi email: ajofm@gj.anofm.ro.
Anul trecut, la eveniment au participat circa 60 de angajatori cu sute de locuri de muncă vacante pentru diverse meserii: confecţioner cablaje, lucrător gestionar, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, muncitor necalificat, tehnician proiectant, administrator reţea calculatoare, dispecer, femeie de serviciu, electrician, operator CNC, sudor, operator introducere și validare date, îngrijitor spaţii domeniu hotelier, etc, iar pentru absolvenţii de studii superioare: inginer, administrator reţea calculatoare, economist, responsabil marketing, specialist relaţii publice, etc.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here