O nouă donație pentru campania ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”

583

Elevii Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu continuă să se alăture campaniei ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, inițiată de cotidianul ”Gorjeanul” cu ocazia Sărbătorilor Pascale. De această dată, este vorba de elevii clasei a IV-a B, coordonați de prof. Teică Loredana.

Cei 30 de elevi ai clasei a IV-a B de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu au vizitat vineri Centrul de preluare a anunțurilor publicitare ”Gorjeanul” de vizavi de Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu-Jiu pentru a dona numeroase jucării, adunate cu gândul la copiii mai puțin norocoși care au nevoie de un motiv de a zâmbi în perioada Sărbătorilor Pascale.

”Școala noastră participă frecvent la astfel de activități. În fiecare an, de Crăciun și de Paște, mergem la Căminul de Bătrâni de la Suseni și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și oferim cu drag ce putem celor care au nevoie de astfel de surprize frumoase în perioada sărbătorilor și au mai puține posibilități. Acum, pentru că se apropie Săptămâna Mare, ne-am gândit să facem o faptă bună și să oferim din jucăriile noastre celor care nu au, drept cadou de Iepuraș.

Ne simțim foarte bine luând parte la astfel de activități pentru că oferim din suflet pentru suflet. Eu consider că organizarea unor astfel de activități reprezintă un gest foarte frumos, prin intermediul căruia se aduce o mică bucurie în viața celor mai puțin norocoși”, a spus prof. Teică Loredana. Jucăriile colectate în cadrul campaniei ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!” vor ajunge săptămâna aceasta la copiii din mai multe comune ale județului.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here