O nouă creșă va funcționa, de astăzi, în orașul Rovinari

1035

Vorbele sunt fapte la Rovinari, acolo unde edilul Robert Filip, prin proiectele pe care le implementează, vine în sprijinul tuturor categoriilor de persoane din orașul pe care îl păstorește. Cel mai recent exemplu îl reprezintă încheierea lucrărilor și punerea în funcțiune, de astăzi, a unei noi creșe pentru micuții din orașul Rovinari.

,,Vă anunț că, începând de luni, 7 septembrie 2020, noua creșă din orașul Rovinari își deschide porțile. În prima fază, respectiv până la începerea noului an școlar, la creșă vor veni doar copiii înscriși în anii anteriori, urmând ca din 14 septembrie să poată fi aduși și copiii înscriși anul acesta. Am aruncat o ultimă privire la noua unitate și am discutat cu personalul de acolo.
Toate detaliile sunt puse la punct, astfel încât cei mici să fie primiți în cele mai bune condiții și în cea mai mare siguranță. Vreau să vă spun că unitatea corespunde tuturor normelor, sanitare și de siguranță, dar și celor mai noi reguli impuse de actualul context epidemiologic. După cum puteți vedea și în poze, toate dotările, de la mobilier, instalații sanitare, dotările cabinetului medical și până la mobilierul și dotările din bucătărie sunt noi și dintre cele mai moderne.
Vă reamintesc faptul că, această creșă a fost realizată cu bani de la bugetul local (peste 430.000 de lei) și a fost amenajată pe locul fostei Cantine Sociale, serviciu care implica un efort bugetar de peste 900.000 de lei anual. În planul nostru de investiții, ca și priorități, la capitolul educație, se numără construirea unei creșe și a unui after-school. Primăria Rovinari este alături de cei mai mici dintre rovinăreni. Prin ei, comunitatea noastră are viitor!”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here