O nouă avarie la spital. UPU, ATI și Blocul operator, fără curent

670

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a rămas luni dimineață fără curent electric, din cauza unei avarii la instalația electrică. Unitatea de Primiri Urgențe, secția ATI și Blocul Operator din strada Tudor Vladimirescu au fost alimentate de un generator.

„În urma unei avarii apărute la instalația electrică, în locația din strada Tudor Vladimirescu a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost întreruptă temporar alimentarea cu energie electrică.
Pe perioada întreruperii curentului electric, Unitatea de Primiri Urgențe, Secția ATI și Blocul Operator sunt alimentate cu energie electrică prin generatorul electric. În prezent, în locația din strada Tudor Vladimirescu se află echipele de intervenție pentru remedierea avariei”, au anunțat, luni la prânz, reprezentanții Spitalului Județean.
După ora 14.00, alimentarea cu energie electrică a fost reluată. Probleme similare au fost și în luna decembrie. Trei pene de curent s-au produs atunci în decurs de câteva ore, la spitalul de pe Tudor Vladimirescu, unde au avut loc lucrări de reabilitare energetică.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here