O nouă apariţie pe piaţa presei

416

O echipă tânără provenită din orfelinate, de oameni pentru care viața celor din jur contează. Ziarul Scandal nu este o simplă publicație, de vânzare în fiecare dimineață la chioșcurile de presă. Este o stare de spirit, este lupta de fiecare zi a jurnalistului care crede în misiunea nobilă a meseriei sale și are convingerea că semenii săi merită mai mult. Ziarul Scandal a apărut pe piaţa presei din România, Chişinău, Germania, Olanda, şi Italia în 25 mai 2014, din nevoia de libertate şi independenţă a unor oameni, din nevoia de a relata obiectiv evenimentele, Investigaţii, Dezvăluiri, Anchete. Ziarul Scandal are misiunea să informeze corect şi la timp cititorii. În fiecare zi, durerile cititorilor sunt şi durerile noastre, pe care le transformăm, cu profesionalism şi echilibru, în semnale de alarmă. Am fost incomozi, am deranjat, dar nu am făcut paşi înapoi în faţa ameninţărilor. Prin dumneavoastră, cei care vă începeţi dimineţile cu noi, am devenit o voce în comunitate. Ziarul Scandal rămâne mereu o provocare pentru cititorii care îşi pot face auzită vocea, pentru autorităţile care trebuie să înveţe să ia în seamă nevoia cetăţeanului, şi pentru noi, cei care ne dedicăm priceperea, talentul şi experienţa semenilor noştri. Ziarul Scandal este şi va rămâne al oamenilor care cred cu adevarat în dreptate, în adevăr şi în libertate.
Ziarul Scandal prezintă informaţii din România, Chişinău, Germania, Olanda, şi Italia şi cele circa 30 de localităţi rurale învecinate, alături de informaţii din întreaga ţară, acoperind toate domeniile de interes: Anchete, Dezvaluiri, Investigatii, Evenimente. Materialele sunt redactate într-un stil dinamic, echilibrat şi după o atentă documentare. Ziarul Scandal face parte, ca valori, dintr-o reţea de ziare cotidiane, alături de Ziarul MicNews.ro, www.micnews.ro.
Oamenii care contribuie zi de zi la existenţa acestui ziar pe piaţă, împărtăşesc valori comune ce au dus la coeziunea echipei şi la eficienţa acesteia. Valorile comune au însemnat: independenţă faţă de ingerinţele politicului şi economicului, entuziasm, voinţă de a scoate un produs de calitate – indiferent de conjunctura nefavorabilă, pasiune pentru muncă, dinamism, responsabilitate, spirit de echipă, ataşament faţă de idei, perseverenţă şi pasiunea pentru rezultate, lucrul bine făcut şi dorinţa de a fi cei mai buni. Toate acestea, cu sacrificii personale (mai ales de timp) şi cu dozarea interesului personal cu cel organizaţional.
Ziarul Scandal este condus de mai mulţi voluntari proveniţi din Casele de Copii ce au pus bazele ziarului MicNews.ro şi Ziarul Scandal.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here