O multinațională din Timișoara caută forță de muncă în Târgu-Jiu, prin AJOFM Gorj

330

Compania de resurse umane și plasare de forță de muncă, Gi Group România, va demara, vineri, o nouă campanie de recrutare în Târgu-Jiu. Cei interesați să presteze la Timișoara se pot întâlni cu cei care selectează muncitorii la Ajofm Gorj începând cu ora 11.00. Campania de recrutate are ca scop prezentarea locurilor de muncă disponibile din domeniul automotive, producție și manufacturarea produselor electronice din cadrul unei companii multinaționale din Timișoara.

Oferta de relocare asigură transportul, cazarea, cât și două mese pe zi gratuite. Se oferă training de angajare și formare la locul de muncă. Pachetul salarial este motivant incluzând tichete de masă, bonusuri lunare în funcție de rezultatele individuale, cât și majorări salariale după 6, 9 și 12 luni de la angajare. Cei interesați de posturile disponibile trebuie să prezinte acuitate vizuală, dexteritate, minuțiozitate, capacitatea de a asimila informații noi într-un timp scurt.
Reprezentantul companiei Gi Group România, Marius Tout, anunță că vineri, personal, va prezenta la AJOFM Gorj ofertele de locuri de muncă. Este a doua oară când Gi Group România selectează forță de muncă, în ultima perioadă, prin AJOFM Gorj pentru angajatori din județele Timiș și Arad.
Gi Group România este unul din liderii de plasare a forței de muncă la nivel național reușind în numai trei ani să își consolideze tot mai mult poziția pe piața resurselor umane din România, devenind un jucător important și de încredere pentru companiile în căutare de forță de muncă temporară și permanentă, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sigur.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here