O maşină pentru marele câştigător al campaniei de colectare „Ai colectat, ai câştigat!”

117

Târgujienii care au participat la campania de informare, educare şi responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje „Ai colectat, ai câştigat!” mai au o şansă să câştige ultimul premiu pus la bătaie de organizatori. A mai rămas, de altfel, un autoturism pentru participanţii din cadrul acestei campanii care poate fi câştigat prin tragere la sorţi.

În acest weekend, 8-9 septembrie 2012 au avut loc ultimele acţiuni la punctele de colectare selectivă din Târgu-Jiu şi din ţară, în cadrul campaniei naţionale de informare, educare şi responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje „Ai colectat, ai câştigat!”. 26 de locaţii au participat la această campanie, adică localnicii oraşelor Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Ploieşti, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Târgu-Jiu, Târgu Mureş, Tulcea, Zalău, inclusiv Bucureşti – sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6). Extragerea şi anunţarea câştigătorului Marelui Premiu va avea loc astăzi, 10 septembrie.

Remember
În perioada 30 iulie – 9 septembrie toţi cetăţenii din aceste oraşe au fost aşteptaţi în toate locaţiile de colectare selectivă a deşeurilor. Aceştia au avut posibilitatea ca, în urma aducerii a 10 ambalaje de deşeuri, să poată câştiga un premiu eco pe loc sau să aibă şansa de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.
Mecanismul de înscriere în tombolă a fost următorul: participantul a primit, de la promoterii colectării selective, pentru minimum 10 deşeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a putea intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul a avut la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită printr-un mesaj la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.

Şanse crescute la câştig
Mai mult decât atât, dacă târgujienii şi-au convins şi prietenii să li se alăture la colectatul selectiv, şansele lor la marele premiu au crescut astfel proporţional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colectează la rândul său minimum 10 deşeuri de ambalaje, participantul primeşte un tichet în plus, având astfel încă o şansă de a câştiga un premiu eco pe loc şi o şansă în plus la tombola pentru câştigarea maşinii.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here