O mașină avariată! Gurile de canal de pe drumul secundar din Turburea, pericol pentru șoferi

336

Lucrarea de canalizare făcută de firma Romferex Bălești, în comuna Turburea, lasă de dorit. O spun cetățeni ai localității, supărați că firma de construcții nu a asigurat în niciun fel gurile de canalizare realizate, anul trecut, pe un drum secundar din Turburea. Pe o distanță de trei kilometri, gurile de canalizare au stat, aproape un an descoperite, având în ele ramuri de copaci ori fiind protejate, în ultimul timp, cu ștacheți. Din acest motiv, un șofer, pe înserate, cu câteva zile în urmă, a lovit cu roata mașinii construcția improvizată, care basculată i-a lovit caroseria autoturismului.

Lucrările de canalizare din Turburea au început, anul trecut, fiind încă în derulare. Afaceristul Ovidiu Ion Lungan din Băleşti, administratorul SC Romferex Import-Export SRL, a câştigat în vara lui 2015 realizarea reţelei de canalizare în Turburea şi ridicarea aici a unei staţii de epurare. Lucrările nu s-au terminat, dar locuitorii de pe un drum secundar din localitate au deja nemulțumiri la adresa constructorului. Oamenii se plâng acum că pe strada lor gurile de canalizare au stat un an descoperite, ele fiind și în prezent un pericol pentru șoferi, dar și pentru copii și bătrâni. De altfel, chiar în urmă cu câteva zile, un conducător auto din localitate a lovit cu roata acoperișul improvizat al unei guri de canalizare, avariindu-și mașina pe o parte.
Primarul comunei, Ion Bîrcă, susține, în schimb, că lucrurile nu sunt atât de grave, firma de construcții realizând deja aproape 80% din lucrare. “Au fost mici probleme, dar constructorul nu va lăsa lucrurile neterminate. Lumea exagerează ca de obicei. Autoritățile locale sunt mulțumite de felul cum firma lucrează și în scurt timp investiția va fi gata”, a declarat primarul Bîrcă.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Pai ce , Romferex face si ,,,,canalizari ? Tzeparul de Ovidiu are niste rabe amarate prin cariere iar acum stie sa faca si canalizari ? Ce mare tzeapa isi ia Barca ,,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here