O locuință din Fărcășești, îngropată de zăpada aruncată pe gardul său de autorități!

410

Proprietara unei locuințe din satul Valea cu Apă, din comuna Fărcășești, a ajuns la disperare din cauza autorităților care, în loc să-i faciliteze accesul din proprietate spre drumul comunal, o țin prizonieră în propria gospodărie. Asta deoarece o mare cantitate de zăpadă i-a fost împinsă la poartă de pe drumul comunal, curățat anapoda de utilajul primăriei. Casa femeii este și ea afectată de zăpadă, jumătate din pereții casei fiind uzi, în prezent proprietara fiind internată în spital.

O localnică din Fărcășești a ajuns bătaia de joc a autorităților locale, care în loc să o sprijine, aceasta locuind singură în gospodăria părinților săi decedați, i-au făcut probleme care au impus tratarea acesteia la spital.
Proprietara a ajuns la disperare când a văzut că zăpada la poarta sa este mare decât gardul, stratul gros și înghețat transformându-se parcă în beton, femeii fiindu-i imposibil cu o lopată să își facă potecă spre poartă din drumul comunal. Mai mult, cantitatea mare de zăpadă împinsă de pe drum a fost tasată chiar cu roțile utilajului, care a transformat terenul din fața proprietății femeii în depozit ilegal de omăt.
Asta în condițiile în care casa femeii este într-o stare avansată de degradare, pereții exteriori fiind uzi până la jumătate, lucru sesizat din stradă, în timp ce tencuiala este crăpată, iar acoperișul afectat. În curtea femeii, zăpada topită de vremea caldă din ultimele zile, s-a transformat într-un heleșteu. Mai mulți localnici, care cunosc problemele femeii aflate acum în spital, au criticat nepăsarea autorităților legat de acest caz, dar și deszăpezirea deficitară din comună.
Să nu uităm că, astfel de situații nu se regăsesc și la porțile aleșilor locali ori chiar ale primarului, care au beneficiat de tratament preferențial chiar și atunci când toată comuna era sub nămeți.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here