O gimnastă olimpică s-a căsătorit în orașul lui Brâncuși

5583

Gimnasta olimpică Steliana Nistor s-a căsătorit chiar de ziua de naștere a soțului ei, mai precis weekendul trecut, pe 25 noiembrie, la Târgu Jiu, acesta fiind și orașul natal al partenerului său de viață, Constantin Popescu.

Cei doi au dorit să își unească destinele în orașul lui Brâncuși datorită pasiunii soțului pentru artă, actual colecționar și dealer de artă pe piața internațională, având legătură cu domeniul său de activitate.
În urmă cu câteva luni, Steliana Nistor a fost cerută în căsătorie pe data de 15 septembrie, chiar de ziua ei de naștere, în orașul iubirii Veneția, de către omul de afaceri din domeniul artei, acesta din urmă fiind stabilit de mai bine de 10 ani în Austria. Constantin Popescu a studiat istoria artei la Universitatea București.
”Povestea noastră a început în urmă cu ceva timp, pot spune cu încredere ca întâmplarea de pe social media își are rostul ei, suntem destinați unul celuilalt. Iubitul meu se afla în concediu în România, venind să-și viziteze familia și urmând să se întoarcă în Austria. Amândoi doream să ne cunoaștem, iar el fiind un gentleman a venit special la Sibiu. Din momentul întâlnirii pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Ne-am gândit sa facem cununia civilă chiar de ziua de naștere a iubitului meu”, a declarat Steliana Nistor, pentru presa din Sibiu.
Steliana Nistor este născută la Sibiu și este o gimnastă româncă de talie mondială, medaliată cu bronz cu echipa lotului de gimnastică feminină a României la Jocurile Olimpice din anul 2008, de la Beijing. De asemenea, Steliana Nistor are în palmares și medalii câștigate la Campionatele Mondiale și Campionatele Europene de Gimnastică Artistică.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here