O firmă din Brașov face strategia de dezvoltare a comunei Padeș

1066

Comuna Padeș va avea o strategie de dezvoltare locală pentru perioada 2021-2027. O firmă din Făgăraș, județul Brașov, va primi 14.000 de lei, fără TVA, pentru elaborarea acestei strategii. Achiziția a fost una directă.
„În vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2021-2027, se va ține cont de următoarele aspecte: analizare situație locală; corelarea strategiei cu strategia europeană, națională, regională și județeană; analiza swoot; stabilire direcții de dezvoltare (obiective, priorități și măsuri); elaborare fișe de proiecte; participare la întâlnire cu grupurile de lucru stabilite de beneficiar; identificare posibilități și programe de finanțare; elaborare strategie (predare format tipărit și electronic); actualizare și completare strategie de dezvoltare locală 2021 – 2027, dacă este cazul, fără alte costuri suplimentare”, potrivit achiziției.
Strategia va trebui să conceapă procese adaptate la nevoile comunității locale, aducând beneficii deopotrivă locuitorilor, agenților economici și funcționarilor publici.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here