O femeie şi mama ei, ameninţate cu moartea!

883

Vineri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 36 de ani, din orașul Novaci, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri avute cu apelanta, acesta s-a deplasat la domiciliul mamei reclamantei, având asupra sa un obiect tăietor, unde le-a găsit pe cele două femei în fața porții de acces a locuinței și le-ar fi amenințat cu moartea.

În cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și port fără drept de obiecte periculoase.

Totodată polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoanele vătămate sau de locuințele acestora.

La data de 30 mai a.c., în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au lat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here