O femeie de 71 de ani din Târgu Jiu a făcut AVC! Se vaccinase anti-Covid

5117

Două ambulanțe, o mașină de pompieri și una de poliție au ajuns în același timp, acum, la un bloc situat în zona Pieței Mici a municipiului Târgu Jiu.

O pensionară, căreia i se făcuse rău, se află într-un apartament de la parterul unui bloc, situat pe strada 22 Decembrie 1989, familia fiind alertată că nu răspunde, iar ușa imobilului era închisă pe interior. Și vecinii s-au alertat crezând că femeia a decedat, oamenii fiind gata să spargă ușa pentru a vedea starea femeii și să-i acorde, dacă era cazul, primul ajutor.

Pompierii au intrat însă pe geamul apartamentului situat la parter și au găsit-o, aproape inconștiență, pe Dominica Feraru, care făcuse un AVC. Femeia de 71 de ani, potrivit vecinilor, se vaccinase anti-Covid, cu trei săptămâni în urmă, și ar fi trebuit să facă și rapelul în cursul acestei săptămâni. Nu se cunoaște dacă starea gravă a femei are legătură cu vaccinarea, dar se discuta și despre acest aspect. Asta și pentru că femeia a fost bine aseară, starea de rău survenind în această dimineață.

Femeia a fost urcata pe o targă și transportată cu o ambulanță la Spitalul Tudor Vladimirescu. Pacienta este în comă…

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here