O elevă din Gorj a acceptat să facă sex ca să ascundă un secret

317

Dumitru Bogdan Buzatu, bărbatul de 31 de ani, din Rovinari, acuzat că a cerut bani și favoruri sexuale unor minore din Gorj, a fost arestat la domiciliu de judecători, pentru șantaj. Instanța a respins propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care au cerut ca suspectul să rămână după gratii în timpul cercetărilor. Faptele ar fi fost comise în perioada iunie-iulie. Tânărul nu are ocupație și le-ar fi cerut elevelor sume cuprinse între 150 și 200 de lei, avertizându-le că, în caz contrar, vor fi postate pe rețelele de socializare imagini intime, din dormitor, cu acestea și foști prieteni ai adolescentelor.

”Inculpatul Buzatu Bogdan Dumitru a pretins și primit favoruri de natură sexuală și materială de la trei persoane vătămate, în schimbul împiedicării divulgării unor date compromițătoare pentru acestea. Procurorul a dispus reținerea și, fiind propus instanței pentru arestare preventivă,  Judecătoria Târgu-Jiu a dispus arestarea la domiciliu a acestuia”, a precizat procurorul Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru Gorjeanul.

 

Surse judiciare susțin că una dintre victime ar fi acceptat să întrețină relații sexuale cu bărbatul din Rovinari, de teamă să nu afle părinții săi de relația pe care a avut-o cu un alt adolescent.

 

Suspectul a spus că, în realitate, nu avea nicio fotografie indecentă sau filme pornografice cu minorele pe care le șantaja.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here