O elevă ce urma să înveţe în Anglia, dispărută (VIDEO)

224

Picture 2395Raluca Ionela Drăguşin, o elevă din clasa a 12-a de la Colegiul Spiru Haret din Târgu-Jiu care avea rezultate excepţionale la învăţătură este căutată de familie şi poliţişti după ce a dispărut de acasă. Aceasta a dispărut miercuri, iar ieri nu a venit nici la şcoală. Înaintea dispariţiei, Raluca i-a trimis unei colege mesaj în care anunţa că se sinucide. Tânăra urma să studieze la o universitate de prestigiu din Anglia.

Raluca Ionela Drăguşin are 19 ani şi este elevă a Colegiului Spiru Haret din Târgu-Jiu. Rudele au vorbit cu ea miercuri în jurul orei 16,00, iar ultima dată a fost văzută la orele 21,00 într-un bar în compania a doi tineri. “A plecat de acasă la o colegă pentru a face un referat. Urma ca a doua zi să aibă ore cu directorul Gheorghe Gorun. Ea nu avea internet şi din această cauză a mers la colega ei. La ora 21,00, când am ajuns acasă, am încercat s-o sun, dar avea telefonul închis. Pe la ora 22,00 o fată şi mama ei o căutau pe scară pe Raluca. Am auzit şi am deschis uşa, era colega căreia îi trimisese anunţ că se sinucide”, a declarat Elena Drăguşin, mătuşa fetei.

Mesaj de adio!

Surprinzător, la ora 22,00 tânăra a trimis un mesaj de pe telefonul său mobil pe mailul unei colege în care anunţa că se sinucide. Ulterior n-a mai răspuns la telefon, avându-l închis. Mesajul este scris jumătate în engleză şi se continuă în limba română. “Tu vei fi mesagerul meu, draga mea. Probabil că mă vor căuta mai devreme sau mai târziu. Spune-le că m-am dus să-mi îndeplinesc planurile, adică sinuciderea. Să le spui şi că-mi pare rău, pentru ei. Mulţumesc!”, este mailul trimis de Raluca colegei sale. Gheorghe Gorun, directorul Colegiului Spiru Haret din Târgu-Jiu susţine că a sesizat dispariţia fetei la şcoală: “Am venit la ore, iar colegele plângeau şi aşa am aflat şi de mesajul pe care l-ar fi trimis unei colege”. Rudele sunt disperate şi nu înţeleg care ar fi fost motivul ca Raluca să recurgă la un asemenea gest.

Urma să înveţe în Anglia

La şcoală fata avea rezultate excepţionale, iar în curând urma să plece în Anglia să studieze într-o universitate de prestigiu. “Învăţa foarte bine, iar rezultatele vorbesc, rare sunt materiile la care media este 9. Era foarte bucuroasă pentru că urma să înveţe la o prestigioasă universitate în Marea Britanie. Noi o aşteptăm să se întoarcă şi îi transmitem că ne e dor de ea”, a declarat Luminiţa Dima, diriginta fetei. Poliţia a fost sesizată şi ea de dispariţia fetei. Rudele tinerei susţin că este pentru prima dată când aceasta lipseşte de acasă.

Gabriela Mladin

Mama o aşteaptă acasă

Rudele Ralucăi au anunţat ieri că oferă şi o recompensă în bani oricui oferă informaţii care să ajute la găsirea acesteia, mama fetei, Ecaterina, fiind disperată că nu îşi găseşte fiica. Scrisoarea de adio pe care fata a lăsat-o în engleză la o colegă a făcut-o pe femeie să se gândească la ce putea fi mai rău, cele mai negre gânduri nedându-i pace. „Ştiu că pe zi a mers să alimenteze cardul sorei sale şi au vorbit amândouă la telefon după ce i-a pus banii. După aceea a dispărut, nu a mai răspuns la telefoane, nu a mai dat nici un semn, nimeni nu mai ştie nimic despre ea. O implor să vină acasă pentru că ea este tot copilul meu. Ea în mine avea încredere şi poate să aibă în continuare”, spune mama cu lacrimi în ochi.

Gelu Ionescu

{youtube}cGxDZo0M4mo{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here