O candidatură pierdută, Hoară rolul principal

245

hoara limbaDupă ce şi-a dat seama că rolul său în PDL Gorj s-a finalizat, odată cu ieşirea din scenă a lui Ionel Manţog şi cu eşecul reputat la alegerile interne, Marcel Hoară a renunţat total la intenţia de a-şi depune candidatura la nivelul central al partidului.

Să nu uităm însă că s-a lăudat că va candida pentru funcţia de secretar executiv al PDL, în Biroul Politic Naţional, dar nu a mai făcut, în final, asta, un singur membru al PDL Gorj depunându-şi în timp candidatura pentru o funcţie la nivelul PDL central.

“Mă gândesc la o poziţie instituţională, cel mai probabil la cea de secretar executiv. Dar acest lucru se va stabili în echipă. Este şi în funcţie de locul unde aş putea fi util şi unde să-mi pot pune în aplicare ideile”, declara în urmă cu câteva luni Marcel Hoară, care anunţa, de asemenea, că va candida şi pentru şefia PDL Gorj şi pentru cea a Consiliului Judeţean Gorj. În ultimele luni, Hoară îşi reia în diverse forme declaraţia, dar se limitează doar la acest lucru. Candidatura eşuată la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Gorj dar şi la cea de vicepreşedinte l-au făcut pe Hoară să îşi recorecteze poziţia de candidat permanent. Astfel, deşi putea până joi să îşi depună candidatura la o funcţie la PDL central, nu o face deloc, Hoară nefăcând campanie pentru niciunul dintre candidaţii intraţi în cursa pentru şefia PDL, el nefiind prezent în Gorj la nicio vizită electorală, nici pentru Blaga, nici pentru Boc şi nici măcar pentru Paleologu.

Ţine de scaun

Convins fiind că poziţia sa la nivel de PDL este şubredă, mai ales că nu mai deţine nicio funcţie politică, Hoară s-a mulţumit să stea pe burtă cu intenţia clară de a-şi păstra funcţia de administrator unic al Uzinei Mecanice Sadu şi cea de la Agenţia pentru Dezvoltarea Zonelor Industriale. În ultimele intervenţii în media, Hoară recunoaşte că nu comunică deloc cu actuala conducere a organizaţiei judeţene, fapt care demonstrează că Marcel nu mai este bine primit în filială.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here