O bătrână de 84 de ani, din Târgu-Jiu, a câștigat marele premiu la Loto! Ce va face cu banii

517

O pensionară în vârstă de 84 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a câștigat, duminică, premiul de categoria I, la Loto 6/49, în valoare de 1.375.546,09 lei, adică peste 295.000 euro. Aceasta primește lunar o pensie de 900 de lei, după ce a lucrat trei decenii la Uzina Electroputere Craiova. Bătrâna locuiește singură într-un apartament din Târgu-Jiu și speră să reușească să-și aducă strănepoata acasă. Tânăra este asistentă în Anglia și a plecat cu soțul ei în străinătate, pentru un trai mai bun. Înainte de a pleca, cei doi i-au renovat pensionarei apartamentul în care locuiește.

”Nu am copii. Am o strănepoată, care m-a ajutat să renovez apartamentul cu trei camere, apartamentul era ruinat și a plătit totul pentru renovare. Nu am anunțat-o încă, pentru că am zis să nu sun până când nu aflu ce bani primesc. Să nu vină degeaba. Ea este asistent medical și cinci ani nu a lucrat nicăieri. A fost nevoită să meargă acolo, la muncă. Soțul meu a murit din anul 1982, de atunci locuiesc singură. Am venit duminică să pun un bilet la Loto, nu am luat nici biluțe, le-am ales aleatoriu. Am pus și la 5/40 și am fost la un pas să câștig și acolo”, a declarat pensionara. Târgujianca susține că toată iarna a stat în frig, în locuință, pentru a face economie la gaze, după ce a primit o factură de câteva sute de lei în prima lună. Ieri, s-a prezentat la agenție, cu biletul în mână pentru a afla ce trebuie să facă pentru a intra în posesia premiului. Aceasta va fi nevoită să meargă la București pentru a ridica banii. ”Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-10 din Targu-Jiu, județul Gorj și a fost completat cu doar o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de numai 4,90 lei. Acesta este cel de-al treilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat duminica trecută, în data de 8.04.2018 și a fost în valoare de 6.613.179,07 lei. Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul”, au anunțat reprezentanții Loteriei Române.
Casiera care i-a tipărit biletul câștigător bătrânei din Târgu-Jiu a mai oferit marele premiu, în valoare de 42 de miliarde de lei vechi, unui bărbat din Fărcășești, în urmă cu câțiva ani. Elena Rusu, în vârstă de 51 de ani, lucrează din anul 1992, la o agenție din Rovinari.
Loredana Fîciu

1 COMENTARIU

  1. Loredano, după atâtea detalii, chiar nu mai e nevoie de adresa exactă a doamnei norocoase, c-au reperat-o deja bagabontii s-o ușureze de premiu. Halal sa-ti fie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here