Nuntă în straie tradiţionale pentru cuplul Maria şi Marcel Toader! Designerul Mihai Albu, creatorul pantofilor miresei

1223

Week-end-ul trecut, fostul rugbist Marcel Toader şi interpreta de muzică populară Maria Constantin s-au cununat religios şi au petrecut alături de sute de invitaţi la petrecerea de nuntă de la Clubul Diplomaţilor.

Sâmbăta trecută a fost o zi plină de emoţii pentru Maria Constantin. Deşi niciunul nu sunt la prima căsătorie, Maria şi Marcel Toader şi-au legat destinele în faţa Lui Dumnezeu, avându-i naşi pe Silviu Prigoana şi iubita acestuia, Mihaela. Evenimentul a fost unul atent programat de miri, ei fiind singurii care s-au ocupat îndeaproape de toate detaliile nunţii. Întreaga tematică a fost una tradiţională, populară, la cununia religioasă atât mirii, cât şi naşii şi invitaţii, purtând costume populare.
Maestru de ceremonii la petrecerea de nuntă a cuplului Marcel Toader şi Maria Constantin a fost Văru’ Săndel. Invitaţiile de nuntă au fost şi ele tipărite, tot într-un stil tradiţional, care aminteşte de vremurile de demult. “Lume, lume luminată! Vă dăm veste minunată să afle o lume-ntreagă că destinele îşi leagă pe viaţă şi pe vecie, şi prin Sfânta Cununie, Maria, el: Marcel (că vorbim de-o «ea» şi-un «el») şi va fi nuntă cu fală, ca la o curte regală, cu alai, cu lăutari”, se arată în prima parte a textului inscripţionat pe invitaţiile de nuntă.
mihai albuTot tradiţional a fost şi întregul scenariu al nunţii, în timpul petrecerii având loc chiar şi ritualul „dansului găinii”. Invitaţii au putut juca pe melodii interpretate de Claudia Torop, Maria Ghinea, Mihai Napu Band, Orchestra Marin Alexandru, Nicuşor Iordan, Ion Drăgan, Mariana Ionescu Căpitanescu.
“Vă îmbrățișăm azi, fiind cea mai frumoasă zi din viața noastră, având alături nașii noștri, familia, invitați dragi, și vă dorim o poveste de dragoste la fel de frumoasă că a noastră!”, a scris Maria în dimineaţa nunţii, pe pagina ei de Facebook. Marcel Toader şi cântăreaţa Maria Constantin au spus “Da” în faţa ofiţerului Stării Civile, în urmă cu o săptămână.

nunta3Pantofii şi sandalele purtate de Maria Constantin în ziua nunţii au fost special create de apreciatul designer Mihai Albu. Creaţiile lui Mihai Albu pentru mireasa Maria au fost unele foarte apreciate, fiind în acelaşi tot popular.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here