Nuntă în “familia” Centrului de Calcul Târgu-Jiu

1301

Duminică, 12 noiembrie 2017, a fost cea mai importantă zi din an pentru Cristiana Lupulescu-Jitianu, directorul economic al Centrului de Calcul din Târgu-Jiu şi al cotidianului Gorjeanul. Aceasta şi-a unit destinul în faţa lui Dumnezeu cu ales inimii sale: Constantin Lupulescu.

S-au văzut, s-au plăcut şi au decis să meargă împreună pe acelaşi drum. Cristiana şi Constantin s-au cunoscut în urmă cu un an.
A fost dragoste la prima vedere, iar chimia dintre ei i-a determinat să se mute împreună la scurt timp după ce s-au întâlnit. Cererea în căsătorie a fost exact ca în poveşti, iar răspunsul nu putea fi decât un sincer “Da!” spus din toată inima. Un alt “Da!” plin de iubire şi având siguranţa unui viitor frumos trăit împreună au spus cei doi îndrăgostiţi în faţa ofiţerului stării civile, la începutul acestui an, mai exact în luna februarie.
Pe 12 noiembrie, cei doi îndrăgostiţi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc la o biserică din Târgu-Jiu. La petrecerea de nuntă, organizată la un restaurant din municipiu, au participat rudele, prietenii, dar şi colegii mirilor.
Membrii echipelor Gorjeanul şi Centrul de Calcul le urează celor doi proaspăt-căsătoriţi să aibă o căsnicie frumoasă şi fericită, în care să domnească iubirea, încrederea şi respectul reciproc. Casă de piatră!
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here