Nuntă de poveste pentru fiica directorului David

373

Tânăra şi frumoasa Alexandra, fiica directorului societăţii Artego, Viorel David, şi-a pus pirostriile, în acest weekend. Ea şi-a unit destinul cu alesul inimii sale, Alin Pavel, cei doi îndrăgostiţi jurându-şi iubire în faţa lui Dumnezeu, sâmbătă. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul de pe insuliţă, mirii şi invitaţii lor distrându-se până în zori.

Alexandra şi Alin Pavel trăiesc o minunată poveste de dragoste, care a început în urmă cu câţiva ani şi care s-a concretizat prin formarea unei familii frumoase, care a primit binecuvântarea lui Dumnezeu, sâmbătă. Cei doi îndrăgostiţi au primit Sfânta Taină a Cununiei la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Târgu-Jiu, unde le-au fost alături naşii, familiile şi prietenii apropiaţi. După slujbă a urmat o sesiune de fotografii, conform obiceiului.
Petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant cunoscut, pe Insuliţa Jiului. Sute de prieteni, rude şi colegi le-au fost alături Alexandrei şi lui Alin, în cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Cu toţii s-au bucurat de muzica bună şi de preparatele atent alese, distrându-se de minune până în zori de zi. Invitaţii nu au ezitat să imortalizeze momentul, postând numeroase fotografii pe o reţea de socializare.
Casă de piatră şi multă fericire le dorim mirilor Alexandra şi Alin Pavel!
Minodora Sucea
Sursă foto facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here