Nuntă cu scandal pentru regele Stănescu

282

Petrecerea pe care autointitulatul rege de la Costeşti, Argeş, al romilor ortodocşi, Dan Stănescu, a organizat-o la sfârşitul săptămânii şi ieri la cuscrii săi de la Vâlcea a fost umbrită de un scandal generat de regele Dorinel Cioabă, care susţine că ginerele acestuia ar fi în continuare căsătorit cu o altă tânără din Sibiu, ceea ce aminteşte, inevitabil, de „nunta de un milion de euro”, organizată acum patru ani în Meteor.

Stănescu şi-a căsătorit atunci una dintre fete cu un tânăr din Târgu Jiu, Mihai Biriţă, care, de asemenea, a fost acuzat că era căsătorit cu o altă fată din cartier. La vremea respectivă a ieşit scandal mare, pe lângă înjurături şi blesteme, rudele fetei, din familia Priboi, ameninţând cu furcile că vor împiedica nunta.
În cele din urmă petrecerea a avut loc, rudele fetei fiind despăgubite în galbeni ca să se mai liniştească, după cum a spus Stănescu, lucru care nu a ţinut însă şi în cazul acuzaţiilor venite dinspre Sibiu. Regele din Argeş a intrat în conflict direct cu Dorinel Cioabă, care susţine că ginerele de la Vâlcea are două fete minore cu soţia lui şi că a părăsit-o fără motiv. Ieri Stănescu a precizat că Cioabă nu face decât să arate că doreşte război cu orice preţ, încercând să distrugă o căsnicie care tocmai s-a format. „A vrut un miliard de lei ca să îi dau şi să nu mai spună nimic. Nu am dat nici un leu şi am ajuns la acuzaţiile astea. Nu e nimic adevărat. Ginerele meu şi fata mea se iubesc, iar eu în calea fericirii lor nu voi sta niciodată. Cioabă uită că şi el a avut probleme ca cele despre care vorbeşte atunci când era tânăr, a lăsat o fată din Meteor pentru o alta din Sibiu şi lui atunci nu i-a mai reproşat nimeni nimic. Important este că mirii se iubesc şi sunt fericiţi”, a spus Stănescu.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here