Numirea vicelui Paraschiv, amânată din nou

228

Deşi se vehiculase că în şedinţa Consiliului Local de astăzi se va regăsi pe ordinea de zi şi învestirea viceprimarului Mihai Paraschiv, acesta spune că numirea nu se va produce în această şedinţă. Se pare că la baza amânării numirii lui Paraschiv se află aşteptarea rezoluţiei în cazul plângerii penale făcute la adresa lui.

Postul de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, ce revine liberalilor, rămâne neocupat încă o perioadă, cel mai probabil până la şedinţa din luna octombrie. Cu toate că se vehiculase că astăzi ar avea loc numirea lui Mihai Paraschiv, acesta infirmă zvonurile, precizând: „Din câte ştiu eu, pe ordinea de zi a şedinţei din 24 septembrie nu se regăseşte numirea mea în funcţia de viceprimar. Mă bucur că nu este acum, deoarece, după ce a apărut în presă că am o plângere penală, eu am făcut demersuri pentru a urgenta soluţionarea acesteia şi a lămuri odată pentru totdeauna povestea respectivă; interesant şi chiar amuzant este faptul că la confruntarea cu cel care a făcut plângerea, acesta a spus că nici nu mai ştie de ce a făcut-o. Acum aştept rezoluţia în acest caz şi de aceea, mă bucur că numirea mea nu se face mâine (n.r.: astăzi), pentru că vreau să fie clarificată şi problema acelei plângeri la momentul învestirii mele”.
Paraschiv nu ştie dacă numirea sa în funcţia de viceprimar se va face în şedinţa din octombrie, însă spune că până la momentul învestirii are multe planuri de pus în aplicare, între care un seminar cu personalităţi politice marcante, pe care Mihai Paraschiv intenţionează să-l organizeze în municipiul nostru. Între timp, Paraschiv a menţionat că a avut o lună foarte încărcată, fiind implicat în multe activităţi, inclusiv o deplasare la Parlamentul European.

Remember!
Consilierul local Mihai Paraschiv urma să fie învestit în funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu încă din şedinţa din data de 27 august, însă numirea sa a fost amânată din cauza unor informaţii apărute în presă, care puneau sub semnul întrebării calitatea morală a viitorului viceprimar. La momentul respectiv, Paraschiv a declarat: „Eu personal am solicitat domnului primar să amânăm această decizie pentru luna viitoare astfel încât să încercăm să elucidăm toate acuzele care mi-au fost aduse astăzi în presă. Consider că ar fi fost normal şi etic să mi se ia şi mie un punct de vedere; s-a vorbit acolo că aş avea două numere de telefon şi că nu aş fi vrut să răspund, ceea ce este fals. Pot să demontez absolut toate acuzele care îmi sunt aduse în acel articol, numai să fie cineva care să mă asculte. Acel articol este singurul motiv pentru care am cerut amânarea numirii mele. Dacă se dovedeşte că ceva din acel articol este adevărat eu, personal, voi renunţa la funcţia de viceprimar, pentru că nu vreau ca asupra Primăriei să fie aruncat cu noroi gratuit”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here