Numirea lui Aldescu, o eroare corectată de ministrul Sănătății! Tătaru, numit prin ordin manager la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj

3969

Cristi Aldescu va rămâne în istoria Serviciului Județean de Ambulanță Gorj drept managerul cu cel mai scurt mandat. Asta, deoarece a ocupat această funcție de pe 1 septembrie până pe 6 septembrie, când ministrul Sănătății și liderii PSD Gorj au realizat că nominalizarea și ordinul său de numire au fost ,,greșeli regretabile”.

Drept urmare, pe 6 septembrie, Aldescu a fost eliberat din funcție iar pe 7 septembrie s-a dat ordinul de numire a lui Tiberiu Tătaru, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pe funcția de manager SJA Gorj.
Trebuie remarcat că promovarea lui Aldescu din poziția de șofer pe ambulanță, ori ambulanțier cum a susținut acesta, nu a convenit angajaților SJA Gorj, o scrisoare de nemulțumire ajungând până la vârful Guvernului.
Mai mult, angajații s-au așteptat la răzbunări din partea acestuia iar atitudinea sa la adresa salariaților, în mai puțin de o săptămână, a lăsat mult de dorit.
De altfel, comportamentul fostului manager a atras nemulțumirea salariaților și schimbarea, deoarece, dacă Aldescu se apropia de angajați și le transmitea onest că își dorește o schimbare în bine la SJA, și acum acesta ar fi fost pe funcție.
Asta chiar daca numele lui Aldescu apare într-ul fel nefavorabil într-un raport de control, realizat de Corpul de Control al ministrului Sănătății.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here