Numele viitorilor decani din UCB, avizate în consiliile facultăţilor

209

UCB 2Pe 28 şi 29 mai, cadrele didactice care şi-au depus dosarele pentru funcţia de decan vor susţine concursul ce se va organiza în acest sens. Tot atunci trec prin emoţiile concursului şi directorii departamentelor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu.

Procesul electoral de la nivelul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu continuă. După alegerea conducerii şi membrilor Senatului, din toamna anului trecut, a rectorului şi a prorectorilor, acum a venit rândul decanilor facultăţilor din UCB. Pe data de 30 mai Senatul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se va întruni pentru validarea rezultatelor concursurilor pentru posturile de decani. La fiecare facultate din cadrul UCB s-au înscris câte două persoane. „La Facultatea de Inginerie şi-au depus dosarele Luminiţa Popescu şi Cristinel Racoceanu, la Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate – Cornelia Tomescu şi George Niculescu, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – Gabriela Babucea şi Lucia Paliu Popa, la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale – Monica Bîcă şi Delia Nica Badea”, menţionează prorectorul Mihai Cruceru. Candidaţii pentru posturile de decani au fost validaţi în consiliile facultăţilor şi urmează să dea concurs pe 28 şi 29 mai. Mandatul de decan este de patru ani. Decanii validaţi vor propune prodecanii care, la rândul lor, vor fi validaţi în consiliile facultăţilor.

Concurs pentru directorii de departamente

Viitorii directori ai structurilor departamentale din cadrul UCB Târgu-Jiu susţin şi ei examene pe 28 şi 29 mai. Pentru aceste funcţii s-a înscris câte o persoană. „La Departamentul de Asigurare a Calităţii s-a înscris Florin Ciofu, la Departamentul de Învăţământ la Distanţă şi Formare Continuă – Roxana Popa, la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic – Amalia Boncea”, declară Mihai Cruceru, prorector al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Prin urmare, după câteva luni bune de când a început, procesul electoral de la nivelul UCB Târgu-Jiu se apropie de final. La sfârşitul acestei luni se va şti exact cine va conduce fiecare facultate din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu în următorii patru ani.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here