Nuanțe de păr pentru sezonul toamnă-iarnă 2018

945

Atunci când vremea se schimbă și natura prinde o altă formă de viață, în mod evident și femeile caută să își schimbe stilul, machiajul, coafura. Ce poate fi mai bine decât schimbarea culorii părului? Probabil că aceasta este cea mai ușoară cale de a simți o modificare în viața ta. Norocul nostru este că tendințele sezonului toamnă-iarnă 2018-2019, aduce o paletă destul de largă a culorilor părului.

De obicei, în sezonul rece culorile calde vor fi cel mai des alese. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă asigurați că vă potriviți cu adevărat cu nuanța aleasă, în funcție de culoarea ochilor, tonul pielii și atitudinea.
Bob neon este una dintre cele mai îndrăznețe și intrigante nuanțe ale acestui sezon. Acest look exprimă un look neo-futurist, care ne duce cu gândul la anii ’80, lucru care ilustrează că femeia care îl poartă este nonconformistă și modernă. Castaniu închis este destul de întâlnită în rândul celebrităților datorită faptului că oferă un look natural și se potrivește mai multor tonuri ale pielii.

Păr roșcat natural
Nu foarte multe femei sunt posesoarele unui păr roșcat natural, iar multe dintre cele care chiar îl au, preferă să îl vopsească. Ei bine, tendințele actuale anunță că un roșcat natural al părului ar trebui evidențiat cât mai mult printr-un machiaj minimalist impecabil.
Blond murdar este o nuanță care se potrivește perfect cu cromatica sezonului, o culoare care face tranziția de la anotimpul cald la cel rece. Dacă mai ai și câteva șuvite decolorate de la soare, părul va părea cu atât mai sănătos și mai strălucitor.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here