Nu va mai juca în meciul cu Pandurii

383

Fundaşul stânga Sergiu Popovici (24 de ani) este primul jucător care şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani. Deşi contractul său expira pe 30 iunie, Popovici a plecat deja de la Botoşani, club pentru care în acest sezon a evoluat în doar 14 meciuri, la fel şi în cel trecut, atunci când a fost adus de la Academica Clinceni, din Liga 2.

“Am reziliat contractul lui Popovici. Contractul lui expira la 30 iunie, dar a fost opţiunea lui să plece cu o lună mai devreme. Mai sunt jucători la final de contract cu care vom discuta de luni. Vor fi veniri, sosiri. Aşa e în viaţa fiecărei echipe. Noutăţi o să fie, dar vrem să fim foarte atenţi. Timpul e foarte scurt, vor fi meciuri de pregătire puţine”, a declarat Cornel Şfaiţer. Acesta a mai precizat că la începutul săptămânii viitoare va anunţa lista jucătorilor care urmează să plece, anunță prosport.

Partida se va disputa duminică cu începere de la 21.00. Meciul FC Botoşani – Pandurii Târgu Jiu va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cu asistenţii Octavian Şovre şi Marius Marchidanu.

Adrian Cojocaru va fi rezervă, iar Cristian Nica şi Cătălin Popa vor fi observatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here