Nu poate fi director medical! – Jana Prejbeanu nu are susţinerea PDL Gorj

150

jana-prejbeanu1Deşi a demisionat din funcţia de director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SJA) Gorj, pentru simplul motiv că i s-ar fi promis funcţia de director medical, Jana Prejbeanu şi-a luat o ţeapă de zile mari. Cel puţin asta şuşotesc colegii de serviciu ai fostei directoare, care a crezut prea repede în promisiuni, fără a avea o susţinere politică. Problema “Jana Prejbeanu” a fost discutată însă sâmbătă în şedinţa PDL Gorj, decizia luată de Biroul Permanent Judeţean(BPJ) şi de conducerea organizaţiei fiind tranşantă: “Jana Prejbeanu nu are susţinere politică. Lucrurile rămân cum sunt, adică cu Badiu director medical şi Jana simplu medic”.

Directorul Ambulanţei Gorj, Marinică Niculescu, a solicitat conducerii organizaţiei judeţene a PDL să stabilească exact cine va rămâne director medical la salvare, Jana Prejbeanu sau Gabriela Badiu. Asta deoarece a apărut o situaţie foarte tensionată la SJA Gorj în urma demisiei Janei Prejbeanu, care putea să conducă, din funcţia de director, până pe data de 13 noiembrie. Bazându-se însă pe unele promisiuni, cum că va fi pusă în funcţia de director Medical, Jana ar fi demisionat, dar Gabriela Badiu a intrat în concediu, complicând lucrurile şi o eventuală destituire a sa. “Doctoriţa Badiu a fost iniţial în concediu de odihnă iar acum este în concediu medical. Are o fractură la gât din câte ştiu”, a declarat directorul Niculescu.

Prejbeanu nu mai are şanse de promovare

Şi astfel, sâmbătă, conducerea PDL Gorj a discutat problema de la Ambulanţă, situaţia fiind una destul de tensionată. S-a discutat de unele promisiuni făcute Janei Prejbeanu de unii reprezentanţi ai organizaţiei municipale a PDL Târgu-Jiu, dar şi de faptul că promisiunile nu au fost aprobate de conducerea filialei. Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a fost destul de tranşant menţionând că: “I-am explicat şi directorului Marinică Niculescu că nu este îndreptăţit să facă promisiuni, nici el şi nici alţii. Noi nu am purtat nicio discuţie la nivel de organizaţie privind promovarea Janei Prejbeanu. Nu am fost informat, de asemenea, de nicio înţelegere avută cu fostul director. Când nu suntem informaţi, lucrurile rămân aşa cum sunt. Nu vor fi modificări faţă de situaţia existentă acum la Serviciul de Ambulanţă Gorj”.

Niculescu: “Badiu rămâne director medical iar Prejbeanu medic”

Directorul Ambulanţei Gorj, Marinică Niculescu, a declarat duminică faptul că nu s-a schimbat nimic la nivelul structurii de conducere a instituţiei. “Nu s-a stabilit nimic la PDL. Badiu rămâne director medical iar Prejbeanu medic. Nu se va crea nicio funcţie pentru Jana Prejbeanu că nu se poate asta”, a declarat Niculescu în momentul în care a fost întrebat dacă s-a pregătit vreo funcţie de director adjunct pentru Jana. Niculescu a menţionat de asemenea că nu ar fi participat la şedinţa de sâmbătă de la PDL, şedinţă care a început la orele 14.00 şi a durat câteva ore.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here