Nu mai pot evita Asesoft-ul

255

Energia Rovinari a câștigat fără probleme meciul cu Farul Constanța, scor 97-59, dar nu a reușit să evite confruntarea cu Asesoft Ploiești în primul tur al play-off-ului.
Echipa gorjeană mai are de disputat un singur meci din sezonul regulat, cel de acasă cu CSM Oradea, însă nimic nu mai poate schimba configurația clasamentului în zonele ce o privesc, adică locul 1 și locul 8. Echipa din Oradea este singura echipă care ar putea egala Asesoft-ul dacă ar câștiga la Târgu Jiu și trupa lui Arnautovic ar ceda acasă în partida cu Craiova, dar ploieștenii au avantajul rezultatelor directe, de două ori câștigători în sezonul regulat în meciurile cu CSM, așa că Asesoft are deja locul 1 asigurat. În aceste condiții, după ce Energia va întâlni Asesoft-ul în semifinalele Cupei României, la Final Four-ul de la Ploiești din perioada 11-13 aprilie, baschetbaliștii echipei gorjene vor avea parte de o serie de cel puțin trei meciuri cu campioana en-titre în play-off.
Ultimul meci din sezonul regulat pentru Energia, cel cu CSM Oradea, este programat a se disputa sâmbătă, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00, partida fiind transmisă în direct de Digi Sport.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here