Nu-l vrea pe Ponta. „Nu are ce căuta în PSD”

1053

Ponta nu are ce căuta în PSD! Este declarația președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, cu liderul Pro România, Victor Ponta, se poate discuta doar despre o alianță, o „reîntregire a stângii”.
„Cu domnul Victor Ponta am avut astfel de discuții. Vom vedea ce va hotărî partidul după Congres. (…) Dacă domnul Ponta va deveni interesat de proiectul politic care se va lansa la Congres sau alte forțe politice, alți lideri politici sau sindicate, categoric că vom avea o discuție. Nu ne vom uni pentru a răsturna un guvern sau a pune mâna pe un guvern. Dacă vom avea argumentele necesare într-un proiect politic care să ne unească, vom face acest lucru”, a declarat Ciolacu.
Liderul PSD a susținut însă că deputatul de Gorj nu are ce căuta în PSD. „Domnul Victor Ponta, din punctul meu de vedere, şi am văzut că şi din punctul domniei sale, nu are ce căuta în PSD. Noi vorbim aici de o alianţă, să-i spunem o reîntregire a stângii, sub formă de alianţă politică, nu vorbim de fuziuni sau de venirea domnului Ponta în PSD”, a mai spus Ciolacu.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here