Nu l-au găsit încă pe viitorul “Roman”

375

Aceste zile sunt extrem de încărcate pentru conducerea clubului Pandurii, care trebuie să acopere golul lăsat de plecarea lui Mihai Roman.

Edi Iordănescu și-a luat trupa și îi pregătește la Brașov pentru ceea ce va urma în campionat, dar și pentru dificilul test cu Dinamo din Cupa Ligii. Pe lângă pregătire, Edi Iordănescu are de rezolvat și problema principalei “guri de foc” a echipei, Mihai Roman, recent transferat în Olanda, la NEC Nijmegen. Deși conducerea clubului trebuia să fie deja pregătită și odată cu transferul lui Roman la echipa din Țara Lalelelor ar fi fost firesc să se anunțe și numele celui care-i va lua locul fostului golgheter, lucrurile merg destul de greu în acest sens. Până acum negocierile nu s-au finalizat și echipa stă într-un singur vârf, Carlos Wellington, și acela cu probleme medicale, brazilianul acuzând o ruptură fibrilară la meciul de la Botoșani, penultimul disputat de gorjeni în Liga 1. Este posibil ca el să poată să joace contra celor de la Dinamo, în Cupa Ligii, la mijloc fiind o săptămână în care atacantul s-ar putea recupera, dar este riscant ca o echipă cu pretenții la accederea în play-off să stea într-un singur atacant de careu.

Discuții președinte-antrenor
Alegerea jucătorului care va veni în locul lui Mihai Roman se va face în urma unor discuții pe care președintele Narcis Răducan le va avea cu tehnicianul echipei gorjene, Edi Iordănescu: “Avem câțiva jucători pe listă, vom alege unul. În cel mai scurt timp ne vom decide. Pot spune că voi merge în cantonamentul echipei, voi sta de vorbă și cu Edi și ne vom decide în privința jucătorului pe care îl vom transfera. Avem 3-4 variante luate în calcul. Liber de contract sau nu, vedem. Dacă este să aducem un jucător, vrem unul care să nu coste mult”, a declarat Narcis Răducan, care lasă să se înțeleagă faptul că gruparea gorjeană are, cum se zice, ariciul în buzunar și nu este dispusă să cheltuiască prea mult.

Vizează jucători de națională
Narcis Răducan nu lasă nimic să-i scape în legătură cu jucătorii vizați pentru un transfer la Pandurii. Numele jucătorilor sunt ținute la secret, dar președintele echipei târgujiene mărturisește că e vorba de jucători importanți, unii dintre ei cochetând cu loturile naționale: “Unii dintre cei care sunt monitorizați de noi sunt în atenția echipelor naționale. Vrem să luăm un jucător bun, un jucător care să ne ajute. Nu vă pot da nume sau naționalități, dar când o să fie totul perfectat o să aflați totul. Acum nu suntem deciși, vom analiza și apoi vom încerca parafarea transferului dorit de Edi”, a mai declarat Narcis Răducan. Acesta a mai recunoscut că pe lângă discuțiile purtate cu Anton în privința prelungirii contractului, mijlocașul ar putea totuși să se transfere la o altă echipă atâta vreme cât fereastra transferurilor nu este încă închisă: “Dacă pleacă Anton mai luăm și un mijlocaș. Cu Paul Anton sunt în plin proces de negociere, o să discut cu el în acest cantonament. Încă mai este perioadă de transferuri, nu s-a închis, așa că poate să mai plece. Banii pe Roman vor fi virați într-o singură tranșă. Așa am stabilit de la bun început și olandezii au fost de acord”, a mai spus Răducan.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here