Nu e glumă! PSD-ului i se pare ”incredibil” că Virgil Popescu a vândut Termocedntrala Mintia!

3148

Mesajul liderului  are darul să-i contrarieze și pe cei mai naivi oameni! Adică, de câteva luni, Virgil Popescu a pus Termocentrala Mintia în vânzare, centrală pe care a și subevaluat-o la jumătate de preț din cât valorează în realitate, în văzul lumii, iar înainte de acestea, Virgil Popescu a închis-o în mod nejustificat deși abia fusese retehnologizată.
Se pare că PSD a dormit, a fost plecat din țară ori, pur și simplu, ”glumește” în bătaie de joc la adresa tuturor celor care trăiesc în această țară. Mihai Weber ne face proști pe toți. Iată mesajul de ieri al liderului PSD Gorj, deputat:
”INCREDIBIL! Recent modernizată, Termocentrala Mintia le-a fost pusă pe tavă unor investitori străini!
După ce a fost modernizată cu peste 200 de milioane de euro, Termocentrala Mintia a fost vândută cu doar 91 de milioane de euro!
Ce garanții ne oferă conducerea Ministerului Energiei că noii investitori își vor onora obligațiile asumate!? Mai mult, energia care ar trebui să se producă la Mintia pe ce piață va ajunge?
Ce s-ar fi întâmplat cu Complexul Energetic Oltenia dacă Ordonanța Decarbonării nu ar fi fost modificată în favoarea producătorilor autohtoni!?Probabil ce se întâmplă acum la Complexul Energetic Hunedoara.
31 august este data până la care Ministerul Energiei trebuie să prezinte un plan pentru sezonul rece.
Cum este posibil ca în România să se vândă termocentrale, în condițiile în care TOATE statele europene care au posibilitatea reiau la capacitate maximă producția de energie pe bază de cărbune? Asta înseamnă lipsa unei viziuni de perspectivă privind protejarea producătorilor tradiționali de energie”.
Mihai Weber nu găsește la Virgil Popescu și Guvernul Ciucă decât vina unei lipse de ”viziune” … ”de perspectivă”.
M.C.H.

2 COMENTARII

  1. Ăștia sunt și la putere și în opozitie, ei au impresia că românii nu s-au prins de batjocura psd isto- pnl isto la adresa lor.Ei se critica intre ei de ochii lumii și în spate își face interesele la ministerele pe care le aufiecare. Această adunătură de borfași trebuie să plece.La alegeri trebuie să-i alungam să nu mai auzim de ciolacu, ciuca, câțu, weber, manta,rujan, vâlceanu, pecingina,stănescu,tudose, cristescu și toată sleata lor de capuse ce au tăbărât pe trupul țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here