Nu e coadă la pâine, e coadă în Motru la analize medicale!

8390

Cetățeni din Motru ne-au semnalat un fenomen neobișnuit în ultimii 30 de ani în municipiu. Este vorba despre o coadă cu câteva sute de persoane, care nu cumpărau alimente ori pâine, ci așteptau să beneficieze de analize gratuite, făcute de un laborator privat, aflat în contract cu CJAS Gorj.

Asistenții laboratorului îi serveau pe clienți pe metoda ,,primul venit, primul servit”.

Coada la laborator pentru niste analize de câteva zeci de demonstrează, încă o dată, că zona Motru se confruntă cu mari probleme economice, cauzate de lipsurile sociale. Se mai vede ceva, că populația în zona este îmbătrânită și cu multe probleme de sănătate.

Nu toată lumea a prins însă, azi, analize gratuite deoarece când s-a terminat plafonul, analizele s-au făcut doar contra cost.

 

1 COMENTARIU

  1. Asta denota saracia in care este Motru si inslusiv Romania . Nu exista clasa de mijloc . Romania se imparte doar in superbogatii si muritorii de foame care traiesc dintr-o pensie de mizerie sau cei care inca lucreaza pe 1300 de lei pe luna . Nu este vina parlamentarilor si senatorilor cu pensii speciale , este vina prostilor care stau si indura fara sa zica nimic . Da iesiti ba dracului in strada si cereti-va dreturile si nu mai stati ca niste sclavi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here