Nu au curent în casa ori becuri pe stâlpi! O pensionară de 92 de ani din Vladimir și fiul cu handicap, obligați să plătească iluminatul public

10277

Familia Danciu din comuna Vladimir, compusă din doar membri, este obligată de autoritățile locale să achite iluminatul public.
Asta și pentru ultimii ani, deși în fața imobilului nu există niciun bec, neexistând rețea de iluminat public.
Familia compusă din doi membri, mama de 92 de ani și fiul, cu handicap, de 52 de ani, nu au nici măcar în locuință curent electric.
Pe strada unde locuiesc cei doi nu există iluminat stradal, dar cu toate acestea familia, care trăiește din pensia de handicap și ajutorul de însoțitor, este somată de autoritățile locale să achite o parte din bani pe utilități de care nu beneficiază.
Fiul bătrânei intenționează să solicite autorităților să fie scutiți de plata curentului electric din iluminatul stradal și de la gunoi deoarece mașina de salubritate nu poate intra la ei pe strada. Asta pentru că drumul este impracticabil
Maria și Nicușor Danciu trăiesc totuși fără curent de zeci de ani.
Fiul a încercat o improvizație cu energie solară, asta în ultimul timp, pentru a lumina anii rămași mamei sale.
Autoritățile locale profită de cei doi o dată la patru ani, când trimit o mașină după ei să îi ducă la secția de votare.
În rest, potrivit celor doi, nimeni nu le trece pragul.
A.S.

2 COMENTARII

    • Niste hiene care jupoaie niste amarati ! Nu au nici cea mai mica urma de umanitate. RUSINE SA LE FIE SI SA LE STEA BUCATELE IN GAT(CA SIGUR EI AU) DE URMATORUL PASTE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here