Nu au avut milă! Gilortul a câștigat la scor duelul Gorjului

924

Gilortul Târgu Cărbunești s-a impus categoric în etapa a treia a play-out-ului din Seria 7 a Ligii 3. Echipa lui Mario Găman a câștigat cu 4-0 duelul cu CSO Turceni, disputat pe ,,Cristinel Răducan”. Bogdan Dănăricu (6’), Adelin Pîrcălabu (10’, 11’) și Alexandru Avrămescu (49’ – penalty) au marcat pentru gazde, iar umilința putea fi mai mare. Robert Dănescu (66’) a irosit un penalty în repriza secundă, iar Gilortul a avut și alte oportunități uriașe de a înscrie. ,,Din punctul meu de vedere, astăzi, cred că a existat o singură echipă pe teren. Am demonstrat că suntem o echipă cu mult suflet, o echipă cu potențial imens, o echipă care poate să joace în 12-13 jucători. Nu este important lotul, cât este importantă atitudinea jucătorilor, care au demonstrat, încă o dată, că formează o familie în momentul când sunt conectați toți acolo, în momentul când sunt focusați pe ceea ce au de făcut. Au ascultat exact ceea ce le-am cerut, pentru că am studiat foarte bine adversarul, și merită felicitări. Sper ca de acum încolo, mult mai multă lume să se uite către această echipă, pentru că această mică echipă reușește să facă meciuri foarte bune, meciuri în condiții nu tocmai foarte bune, dar cred că suntem acolo unde ne dorim cu toții. Vreau să felicit echipa din Turceni și să le urez multă baftă în continuare. Lucrurile se pare că merg bine și acolo, cu mai multă încredere cred că pot obține mai multe puncte”, a spus Mario Găman la finalul meciului.

Gilortul – CSO Turceni 4-0 (3-0)
Gilortul: Iuțalîm – Bărănescu (80’ Șchiopu), Dănescu, Gheorghe, Lazăr – Dănăricu (64’ Brujan), Avrămescu (cpt), Habet – Săulescu (64’ Pătrășcoiu), Roncea (76’ Marica), Pîrcălabu. Rezerve neutilizate: Oprița – Gîlcescu. Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.
CSO Turceni: Lungu – Păleanu, Abeboda (22’ Tudorache), Zoua, Murgilă – Nganga (22’ Vespe), Ciutică (cpt), Sajin (58’ Neacșu), Bucur (58’ Lupu) – Adeniji, Buțurcă (58’ Bubuioc). Rezerve neutilizate: Costin – Abodunu, Abdoul. Antrenor: Viorel Cojocaru.

După acest meci, Gilortul e pe locul 2 (31 de puncte), iar Turceni pe locul 8 (8 puncte).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here