Nu a rezistat prea mult în funcție! Director nou la un liceu din Gorj

5998

Un alt director de liceu din Gorj a renunțat la post. Numit în primăvară la conducerea Liceului Tehnologic Țicleni, profesorul Daniel Dumitru Șoșoi și-a înaintat demisia din funcție.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a luat act, în ședința din 14 septembrie, de demisia directorului Șoșoi, numind o altă persoană în funcție. Este vorba de profesoara Maria Rădoacă.
„Se ia act de solicitarea domnului Șoșoi Dumitru Daniel pentru demisie din funcția de director al LT Țicleni. Se aprobă numirea doamnei Rădoacă Maria în funcția de director al LT Țicleni”, se arată în hotărârea Consiliului de Administrație al ISJ Gorj din data de 14 septembrie.
Profesorul Șoșoi nu a rezistat decât o jumătate de an în funcția de director. Acesta fusese numit la conducerea liceului, prin detașare, la începutul lunii martie.
Liceul a împlinit, în vară, 50 de ani de la înființare. A fost condus vreme de zece ani de profesorul Mihai Istrate, în prezent subprefect de Gorj. Acesta are contractul de management suspendat până în anul 2025.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here