Novac şi Cîlniceanu nu candidează! – BPL-ul PDL Târgu-Jiu trasează lista de consilieri municipali

381

IMG_6898În cadrul unei şedinţe de Birou Permanent Local(BPL) al PDL Târgu-Jiu, care a avut loc sâmbătă la ora 12.00, conducerea organizaţiei a dat startul înscrierilor pe lista de consilieri municipali. Candidaţii pentru Consiliul Local Târgu-Jiu se pot înscrie în cursa pentru un loc pe lista în cauză până miercuri la ora 18.00.

Vor lipsi de pe listă două candidaturi, Gheorghe Novac, care aspiră la lista de consilieri judeţeni, şi Liviu Cîlniceanu, care nu mai este dorit pentru această funcţie.

Membrii BPL au stabilit în cadrul şedinţei de organizare să înceapă înscrierile pentru lista de consilieri municipali ai PDL Târgu-Jiu, procedură care ar urma să se încheie miercuri seara. Înscrişii vor fi apoi discutaţi şi aprobaţi vineri în şedinţa de BPL care va avea loc la ora 18.00. “Membrii PDL Târgu-Jiu se pot înscrie pentru un loc de consilieri municipali până miercuri, urmând ca vineri să aprobăm candidaturile şi IMG_6885locul pe listă a fiecăruia”, a explicat preşedintele PDL Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu. Acesta a menţionat că în şedinţă s-au stabilit şi reprezentanţii organizaţiei în cele 55 de secţii de votare din Târgu-Jiu şi reprezentantul în Biroul Electoral Târgu-Jiu. În ce priveşte actualii consilieri municipali, Daviţoiu a menţionat că aceştia nu vor mai fi toţi pe listă. Gheorghe Novac vrea o candidatură pe lista de consilieri judeţeni iar Cîlniceanu a avut o activitate în CL Târgu-Jiu care a stârnit discuţii în interiorul BPL Târgu-Jiu. Singurul care ar putea rămâne în listă va fi Nicolae Daviţoiu şi candidatul la Primăria Târgu-Jiu, adică Eduard Berca sau Nicolae Cilibiu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here