Noul şef al AJPS Gorj e înnebunit după mâncarea şi muzica ardelenească

340
filimon tiriplica facuta de mineFilimon Tiriplică, noul director coordonator al Agenţiei de Prestaţii Sociale Gorj se mândreşte cu o vastă experienţă în capitolul comunicării cu oamenii din jur, aşa că n-a întâmpinat nici un conflict cu salariaţii sau cu beneficiarii instituţiei de când s-a instalat la noul post. „Singura mea problemă este faptul că n-am jurist, deoarece jurista mea revine din concediu abia după 1 ianuarie”, ne-a declarat directorul.

Luni, acesta a avut şi primele două audienţe, ambii beneficiari cerând lămuriri în legătură cu indemnizaţia pentru creşterea copilului.

Ambiţios din fire, comunicativ şi optimist, Tiriplică adoră pescuitul şi grădinăritul. „Am un teren de care mă ocup personal pentru a produce legume pentru asigurarea necesarului familiei”. De altfel, şefului AJPS Gorj îi plac plimbările cu bicicleta, în natură, ţinând mult la sănătatea sa.
Chiar dacă este gorjean, Filimon Tiriplică iubeşte în special muzica cu specific bănăţean şi ardelenesc, interpretul său favorit fiind Vasile Conea. De altfel, tot preferată pentru Tiriplică este şi mâncarea cu specific ardelenesc, gătită de soţia sa, originară din zona Ardealului. „Din punct de vedere al preferinţelor culinare, mă consider un răsfăţat de către nevasta mea, care găteşte excelent”, ne-a declarat mândru directorul. El adoră sărmăluţele şi prăjitura cu dovleac turcesc.
Fidel patriei, acesta îşi petrece vacanţele pe teritoriul României, următoarea destinaţie fiind un tur la bisericile din nordul Moldovei, alături de soţie. Şi în materie de vestimentaţie, Filimon Tiriplică preferă ţinutele decente, la care îşi asortează o cravată, în ciuda faptului că în anii de studenţie el ura acest accesoriu. „Am grijă de ţinuta mea deoarece aceasta are un rol în ceea ce priveşte prestanţa în societate”, a mai adăugat şeful AJPS Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here