Noul membru al Directoratului CEO a cerut mobilier din sticlă și fructe la birou! Ce spune Burlan! : Nu există fructe în protocolul companiei!

2611

Cerere neobișnuită a celui mai nou membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, în chiar prima zi de muncă la compania energetică: mobilier din sticlă, birou feng shui și fructe proaspete tot timpul. Surse din companie susțin că asta a fost principala preocupare a singurei doamne din Directoratul CEO, Lăcrămioara Diaconu Pințea, însă solicitarea nu a ajuns și la Daniel Burlan, președintele Directoratului, care a afirmat că, oricum, compania nu are fructe la protocol.

Luni, 18 mai a.c., producția de energie pe bază de cărbune s-a situat pe locul 5 și nu a depășit 11% din totalul livrat în SEN, iar CE Oltenia a furnizat, în medie, pe parcursul întregii zile, în jur de 400 MW.În contextul în care, de două luni compania funcționează cu maximum trei grupuri energetice și în care salariații acesteia sunt în șomaj tehnic, prin rotație, ultimul membru numit de supraveghetorii CEO în Directorat a șocat cu pretențiile ridicate chiar în prima zi de muncă. După ce și-a luat în primire vila din Târgu-Jiu, în care va locui pe perioada în care va face parte din boardul producătorului de energie, Lăcrămioara Diaconu Pințea a cerut să-i fie înlocuit mobilierul din biroul său de la CEO cu unul din sticlă.Mai mult, susțin sursele citate, aceasta și-a manifestat dorința de a avea, tot timpul, fructe proaspete la birou.

Burlan: Nu există fructe în protocolul companiei!
Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO, a declarat că nu a primit vreo solicitare de schimbare a mobilierului dintr-un anumit birou, iar compania nu are fructe la protocol.
,,La mine nu a ajuns asemenea solicitare. Mie nu mi-a solicitat nimeni nici mobilier, nici fructe. Cineva trebuia să-mi aducă la cunoștință mie dacă se solicită mobilier, dar eu spun că nu s-a solicitat nici un mobilier. Fructe poate o fi cerut, dar mă gândesc că și le plătește. Nu există fructe în protocolul CEO!”, a precizat Burlan.Femeia de afaceri din București, propulsată în Directoratul CE Oltenia la recomandarea ministrului Economiei, Virgil Popescu, a deținut, în ultimii 19 ani, funcții importante în cadrul OMW Petrom.Ca o coincidență este faptul că actualul ministru al Economiei a fost director al sucursalei PECO Mehedinți a Petrom, înainte de preluarea fostei companii de stat de către austriecii de la OMV, iar din 2007 deține, alături de soția sa, care este asociat majoritar și administrator, firma Lavist SRL ce operează, în prezent, ca dealer, trei benzinării Petrom în județul Mehedinți.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here