Noul grup sanitar de la Școala Scoarța este gata

966

Lucrările începute la Școala Gimnazială Scoarța se apropie de final. Mai este de realizat nici zece la sută din investiție, motiv pentru care autoritățile locale sunt foarte mulțumite. Primarul comunei, Ion Stamatoiu, aflat la al doilea mandat, susține că toate lucrările făcute la instituția de învățământ sunt stas, creându-se la unitatea educațională condiții pe care elevii nici nu le-au visat. Grupul sanitar nou este cireașa de pe tort, dacă ne gândim că elevii aveau condiții de Evul Mediu la acest capitol.

Primarul Ion Stamatoiu a declarat că noul grup sanitar al școlii din Scoarța este aproape gata, urmând să mai fie doar racordat la apă. Spațiul nou are o instalație sanitară nouă, gresie, faianță, materiale de construcții moderne și va fi și încălzit electric.
,,La toată investiția a mai rămas de făcut mai puțin de zece la sută. Suntem mulțumiți, constructorul a lucrat bine, s-au folosit materiale optime și de calitate. Sunt foarte mulțumit de grupul sanitar, acum copiii au cu adevărat condiții excelente.
Iar până la vacanța de iarnă, elevii vor reveni la școală. Acum studiază la Budieni”, a spus edilul local. Autoritățile din Scoarța au făcut eforturi mari pentru ca și această școală să fie reabilitată și modernizată, cerând ajutor parlamentarilor de Gorj, autorităților județene și răbdare părinților.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here