Noua Republică de Gorj cere prin Medar explicaţii parlamentarilor

373

Lucian Medar încearcă să pună pe firmament Partidul Noua Republică, organizaţie care fiinţează în judeţul Gorj de anul trecut, activitatea fiind similară cu cea a unui ONG. Devenită între timp partid, Noua Republică Gorj are pretenţia, prin liderul ei, Lucian Medar, de a i se prezenta un raport de activitate de la parlamentarii trimişi de acest judeţ în Parlamentul României.

,,Partidul Noua Republică solicită deputaților și senatorilor gorjeni (Dian Popescu, Ion Cupă, Toni Mihail Greblă, Mihai Weber, Scarlat Iriza, Camelia Khraibani, Vasile Popeangă, Răzvan Rotaru, Niculina Mocioi și Tudor Barbu,) să prezinte un raport de activitate, cetățenilor din colegiul în care au fost aleși. Ei trăiesc din <<banii noștri>> și au obligația să spună ce activitate parlamentară au avut. Gorjenii au votat cu gândul că aleșii lor vor avea inițiative legislative, sau interpelări la guvern pentru ei și copii lor”, transmite Medar printr-un comunicat de presă. ,,Aleșii noștri au obligația morală să ducă la îndeplinire promisiunile făcute gorjenilor pe timpul campaniei electorale, deoarece în baza acestora și-au câștigat mandatul. Au trecut șase luni din acest an, timp în care <<aleșii noștri>> nu au făcut nimic pentru învățământul românesc și nu au susținut nici un <<proiect pentru tinerii gorjeni>>, majoritatea dintre ei fără un loc de muncă”, se mai arată în acelaşi document.

Răspunsuri şi alternative a la ,,Noua Republică”
În cuprinsul acestuia, preşedintele Partidului Noua Republică Gorj, atrage atenţia că judeţul nostru se află în topul celor cu cea mai mare rată a șomajului (aprox.8%). ,,Ce interpelări au făcut <<aleșii noștri>> la prim-ministru, cu privire la <<situația dramatică>> în care sunt acum gorjenii <<dați afară>>din Compania Națională de Poștă, din societățile naționale ale mineritului și energiei”, se întreabă, retoric, Medar, care susţine, în comunicat, că ,,prin simpatizanții săi, Partidul Noua Republică, Organizația Județeană Gorj, caută răspunsuri și <<alternative>> la <<inactivitatea>> demnitarilor și aleșilor Gorjeni”.
În finalul comunicatului de presă, Medar trage concluzia că ,,traiul zilnic al gorjenilor fără un loc de muncă, fără un viitor este o <<problemă greu de rezolvat>>, dar <<aleșii noștri>> nu fac nimic în acest sens.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here