Nouă posturi vacante la primăriile din Gorj

427

Nouă posturi publice sunt scoase la concurs, în judeţ, în această perioadă. Este vorba despre un post la Primăria Rovinari, patru posturi la Primăria Turburea, un post la Primăria Albeni şi Primăria Târgu-Cărbuneşti, unul la Direcţia Comunitară Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Gorj, precum şi postul de director executiv adjunct al APIA Gorj.

La sfârşitul lunii august, mai multe primării din judeţ organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de execuţie în administraţia locală. Primăria Orașului Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Investiţii, Servicii Curente/ Birou Investiţii, Servicii Curente, Protecţia Muncii.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Se cere de asemenea vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani. Proba scrisă va avea loc în data de 25 august, la ora 11.00, iar interviul este programat pentru data de 28 august.

Se caută patru funcţionari publici la Turburea
Şi Primăria Comunei Turburea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante: consilier, clasa I, gradul profesional asistent – Compartimentul Asistenţă Socială; consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent – Compartimentul Juridic; consilier, clasa I, gradul profesional asistent – Compartimentul Contabilitate; consilier, clasa I, gradul profesional debutant – Compartimentul Stare Civilă şi Evidenţa Populaţiei. Proba scrisă este programată pentru data de 25 august

Primăria Cărbuneşti caută arhitect-şef
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de arhitect – şef la Primăria Comunei Târgu-Cărbuneşti. Persoanele interesate de acest post trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură, urbanism sau în domeniul inginerie civilă cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului şi cursuri de formare continuă de specialitate în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului şi autorizării construcţiilor, în condiţiile art.36 indice1 lit. c) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, se solicită vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani. Proba scrisă va avea loc în data de 26 august, ora 10.00, urmând ca proba interviului să fie comunicată ulterior.

La Albeni e nevoie de contabil
Primăria Comunei Albeni, Judeţul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de referent, clasa III, gradul profesional principal în cadrul Compartimentului Contabilitate, Buget, Finanţe. ANFP organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de şef serviciu – Serviciu financiar contabilitate din cadrul Direcţiei Comunitare Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Gorj, precum şi pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv adjunct – economic şi control pe teren din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here